Skip to main content
SUPERVISOR
Mohammad ali Edriss,Hamid reza Rahmani
محمدعلی ادریس (استاد راهنما) حمیدرضا رحمانی (استاد مشاور)
 
STUDENT
Pouria Hosseinna valiseh
پوریا حسین نیاولیسه

FACULTY - DEPARTMENT

دانشکده کشاورزی
DEGREE
Master of Science (MSc)
YEAR
1384

TITLE

Genetic Prediction of Production Treat In Dairy Cattle by Artificial Neural Network
Milk production in dairy cattle is affected by linear and non-linear interactions between genetic and environmental effects. While, conventional methods are based on linear relationships, Artificial Neural Network system also considers non-linear relationships between parameters. In many countries, analysis of milk traits for 305 days in lactation is the foundation of dairy cattle genetic evaluations. Thus, a mathematical model for prediction of second parity milk yield and fat percentage, with the use of first parity information seemed to be helpful as a tool for predicting the yield of prospective producing cows. In this study, a back propagation neural network and multiple linear regression methods were compared based on their prediction differences with observed values. Data from 4 large sized dairy farms in Isfahan were used. From 1880 available records of first and second parities, 1850 records were used for training, testing and evaluation a back propagation artificial neural network system and multiple linear regression model, and 30 randomly chosen records for simulation. The obtained results of the simulation showed that artificial neural network with lower RMSE (817.84 0.336 for milk yield kg and fat% respectively) and S.D. ratio (0.576 0.106 for milk yield kg and fat% respectively) than multiple linear regressions with RMSE (933.93 0.350 for milk yield kg and fat% respectively) and S.D. ratio (0.697 0.544 for milk yield kg and fat% respectively) and also higher adjust coefficient of determination (36.74 72.88 for milk yield kg and fat% respectively ) than multiple linear regression (32.70 40.35 for milk yield kg and fat% respectively) presented the better result . Fitness of both ANN and MLR for %MF relative to MY, which showed that the employed input variables, may be ca good explain the change in %fat than milk yield kg. And also this result shows that A are reliable as a decision support system that helps breeders to choose a cow to be left or culled from herd than MLR. Selection of a proper sample is very important for training an ANN, The efficiency of A will be more improved when samples and variables which are more relevant to the output variables are used, Increase in response accuracy of network with adding input and output variable with high correlation. Thus a flexibility of this method relative to MLR is that it can be further developed for health, fertility, lifetime and other economical traits in dairy industry. In MLR Adding new data requires a new statistical model, whereas a neural network system can update itself with new data and ANN can be improved with more additional input vari
تولید شیر در دام ها تحت تاثیر روابط خطی و غیر خطی بین اثرات ژنتیکی و محیطی قرار دارد. مدل های رایج در پیش بینی تولید شیر بیشتر مدل های خطی می باشند, اما شبکه عصبی مصنوعی سامانه ای است که توانایی استخراج روابط خطی و غیر خطی را از بین مؤلفه های ورودی به شبکه را دارد. در بسیاری از کشورها تجزیه تحلیل ویژگیهای تولید شیر 305 روز اساس پیش بینی ارزش یابی ژنتیکی دام است. بنابراین داشتن یک مدل ریاضی برای پیش بینی صفات کیلوگرم تولید شیر و درصد چربی شیر در دوره دوم شیردهی با استفاده از اطلاعات دوره اول شیردهی به عنوان یک ابزار در تخمین تولید آینده گاو ها مفید به نظر می رسد. در این مطالعه از یک شبکه ی عصبی پس انتشار خطا و یک مدل رگرسیون خطی چندگانه برای پیش بینی صفات تولیدی و مقایسه این مقادیر با مقادیر واقعی بهره برده شد. داده ها از 4 گله در استان اصفهان که دارای بیشترین فراوانی از نظر تعداد رکورد ها بودند جمع آوری شد, که از مجموع 1880 داده بکار رفته, 1850 رکورد برای آموزش, آزمون و تایید شبکه استفاده شدند و 30 رکورد نیز بطور تصادفی برای شبیه سازی جدا شد. نتایج بدست آمده از این شبیه سازیها نشان داد که شبکه عصبی مصنوعی با داشتن RMSE (84/817 و 336/0به ترتیب برای کیلوگرم تولید شیر و درصد چربی شیر) و S.D. ratio (576/0 و 106/0به ترتیب برای کیلوگرم تولید شیر و درصد چربی شیر) پایین تر نسبت به RMSE (93/933 و 350/0 به ترتیب برای کیلوگرم تولید شیر و درصد چربی شیر) وS.D. ratio (697/0 و 544/0 به ترتیب برای کیلوگرم تولید شیر و درصد چربی شیر) رگرسیون چندگانه خطی, و ضریب تبیین اصلاح شده (74/36 و 88/72 درصد به ترتیب برای کیلوگرم تولید شیر و درصد چربی شیر ) بالاتر نسبت به ضریب تبیین اصلاح شده (70/32 و 35/40 درصد به ترتیب برای کیلوگرم تولید شیر و درصد چربی شیر ) مدل رگرسیون خطی, به نسبت نتایج بهتری را در پیش بینی ارائه داده, در ضمن بازده ANN و MLR برای درصد چربی شیر بیشتر از کیلوگرم تولید شیر بوده که نشان می دهد متغییرهای ورودی بکار رفته توجیه بهتری برای تغییرات درصد چربی شیر داشتند. همچنین این نتایج نشان می دهد که A نسبت به MLR به عنوان سامانه های حمایتی تصمیم گیری کمک بیشتری را می توانند به دام دار در انتخاب یا حذف دام از گله ارائه دهند. انتخاب داد های مناسب در عملکرد و آموزش شبکه بسیار مهم است، بازده و دقت پاسخ یک شبکه عصبی هنگامی که از متغیرهای ورودی دارای همبستگی بالا با متغیرهای خروجی استفاده می کند افزایش می یابد. همچنین انعطاف پذیری ANN نسبت به MLR می تواندکاربرد این مدل را در آینده در زمینه های سلامتی، باروری، طول عمر و دیگر صفات اقتصادی در صنعت گاو شیری، گسترش دهد. در مدل MLR با افزودن هر داده جدید باید یک مدل آماری جدید ساخته شود و فراسنجه های مدل دوباره برآورد گردد، اما ANN دارای توانایی سازگار شدن و آموزش یافتن با هر داده ورودی جدید است. اما در کل نتایج پیش بینی با شبکه عصبی تفاوت معنی داری با مقادیر مشاهده شده نداشت (05/0 p) و نیز شایان ذکر است, کاربرد اصلی این روش می تواند در انتخاب دام ها ه

ارتقاء امنیت وب با وف بومی