تعیین مقدار ترکیبات فنولیک موجود در دو نوع ادویه (زیره سیاه و میخک ) و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آنها در مدل سیستم های شیمیایی و روغن SUPERVISOR Mehdi Kadivar,Javad Keramat,Reza Shokrani مهدی کدیور (استاد راهنما) جواد کرامت (استاد راهنما) رضا شکرانی (استاد مشاور) STUDENT Fatemeh Bamdad فاطمه بامداد FACULTY - DEPARTMENT دانشکده کشاورزی DEGREE Master of Science (MSc) YEAR 1380 TITLE تعیین مقدار ترکیبات فنولیک موجود در دو نوع ادویه (زیره سیاه و میخک ) و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آنها در مدل سیستم های شیمیایی و روغن