Skip to main content
SUPERVISOR
Hamid reza Rahmani,Sayedamirhossein Mahdavi,Mohammad Khorvash
حمیدرضا رحمانی (استاد راهنما) سیدامیرحسین مهدوی (استاد راهنما) محمد خوروش (استاد مشاور)
 
STUDENT
Emad Ahmadi renani
عماد احمدی رنانی

FACULTY - DEPARTMENT

دانشکده کشاورزی
DEGREE
Master of Science (MSc)
YEAR
1392

TITLE

Blood Absorption of Specific Egg Yolk Antibody (IgY) Against E. coli O78: K80 Infectious Diarrhea in Colostrum
This study aims to investigate the chemical and immunological properties of powdered egg yolk antibody (IgY) on passive immunity and its possibility of absorbtion for dairy calves. A total of eighty white Leghorn hens was immunized by vaccine derived from E.Coli O78:K80 (as a contributing factor in the incidence of diarrhea in calves) at 42 week of age. Blood and egg yolk samples were collected weekly and the protein levels (in serum and yolk) were measured by Bradford method. Eggs were collected during the experiment and yolk antibodies were extracted by organic solvents chloroform, phosphate-buffered saline and PEG 6000 polymer, and finally dried by freeze drying method. Before the field study, the required amount of colostrum from first milking fresh cows collected in 4 liter containers. Ten newborn Holstein calves (5 heads per treatments) were assigned to 2 treatments including feeding colostrum with and without 40 grams IgY powder mixture. Then, 2 liters of the-second-serving pooled colostrum were fed to all calves, similarly. Blood samples were collected to estimate the absorption efficiency of IgY at birth time, 24 and 48 hours after the birth. Following oral administration of IgY powder to the newborn calves, the transfer efficiency of 17% IgY was obtained, which led to the presence of 1.37 and 0.833 milligrams IgY per milliliter blood in both 24 and 48 hour of live calves. Keywords: Egg Yolk Antibodies, Escherichia coli O78: K80, Antibody Blood Absorption, Purification
هدف از مطالعه حاضر بررسی خصوصیات شیمیایی و ایمونولوژیک پودر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ (IgY) و بررسی امکان جذب آن در گوساله های شیرخوار بود. بدین منظور تعداد 80 قطعه مرغ تخمگذار لگهورن سفید در سن 42 هفتگی توسط واکسن حاصل از باکتری اشرشیا کلی O78:K80، به عنوان یک عامل موثر در بروز اسهال گوساله، ایمن شدند. نمونه های خون و زرده به صورت هفتگی جمع آوری و میزان پروتئین آن ها با روش برادفورد ارزیابی گردید. در طی 12 هفته، تخم مرغ های جمع آوری شده به آزمایشگاه منتقل و با بهره گیری از حلال آلی کلرفورم، بافر نمکی فسفات و پلیمر پلی اتیلن گلایکول 6000 آنتی بادی زرده ها استخراج و توسط دستگاه فریز درایر خشک شد. قبل از شروع آزمایش مزرعه ای، مقدار آغوز مورد نیاز از دوشش اول گاوهای تازه زا جمع آوری و پس از مخلوط نمودن در ظروف 4 لیتری فریز شد. سپس تعداد 10 گوساله ی نر و ماده ی هلشتاین تازه به دنیا آمده برای این طرح انتخاب و در دو گروه5 راسی تقسیم گردیدند. در گروه تحت تیمار میزان 40 گرم پودر IgY با 2 لیتر آغوز وعده اول مخلوط و به گوساله ها خورانده شد. سپس 2 لیتر آغوز وعده دوم بطور یکسان به گوساله ها عرضه شد. در ساعات بدو تولد، 24 و 48 پس از تولد نمونه گیری خون برای برآورد راندمان انتقال IgY صورت پذیرفت. نتیایج آزمایش حاضر بیان گر آن است که بهره گیری از روش استخراج صورت گرفته در آزمایش حاضر توانست منجر به تولید پودر IgY با 902 میلی گرم بر گرم پروتئین، 4/717 میلی گرم بر گرم IgY و درصد خلوص 53/79 شود. همچنین به دنبال مصرف خوراکی IgY در گوساله های تازه به دنیا آمده، راندمان انتقال 17 درصدی IgY برآورد گردیدکه منجر به حضور مقادیر خونی 37/1 و 833/0 میلی گرم بر میلی لیتر IgY در ساعات 24 و 48 زندگی گوساله ها شد. کلمات کلیدی: آنتی بادی زرده تخم مرغ، باکتری اشرشیاکلی O78:K80، تخلیص، جذب خونی آنتی بادی

ارتقاء امنیت وب با وف بومی