Skip to main content
SUPERVISOR
Aminolah Masoumi,Seyed Jalil Razavi najafabadi,Abbas Hemmat
امین اله معصومی (استاد راهنما) سیدجلیل رضوی نجف ابادی (استاد مشاور) عباس همت (استاد راهنما)
 
STUDENT
Aref Rahimi fard
عارف رحیمی فرد

FACULTY - DEPARTMENT

دانشکده کشاورزی
DEGREE
Master of Science (MSc)
YEAR
1387

TITLE

Design, Development and Evaluation of a Corn Silage Bagging Machine
Keeping corn silage in the plastic bags as bagged silage is a new method which has some advantages as compared to placing silage in a silo. Some advantages of this methodinclude easy of storage and traort of the bags, more nutritional quality and less product losses. Manually placing cut whole corn plant in the bags is very labor-intensive and time-consuming process. Therefore,developing a machine that can be able toproduce the bagged silage automatically would be beneficial. To design such a machine, some of the product characteristics such as internal and external coefficients of friction, relaxation time, Poisson ratio, and compression force are needed to determine.For this purpose, two types of corn silage,the newly harvested and ensiled corn silage, were prepared and tested.Static coefficient of friction of the samples was determined on two types of contact surfaces (i.e. galvanized and steel sheets) using inclined plane method.The compression test was performed using a universal testing machine with constant loading rate. Considering the results of previous research for compressing silage in silos, thefinal bulk densities of the bagged silage were considered 600 and 800 kg m -3 . For each product, the test was performed in 200 mm min -1 loading rate and in 3 repetitions. The effects of product type, contact surface and level of compression on static coefficient of friction, applied pressure, modulus of elasticity and energy consumption were determined using completely randomized factorial design. In order to express the behavior of product during compression, a three-element model was fitted to the experiment data. The model was consisted of a spring linked to a Maxwell body (include of a spring and dashpotthat connected in series) in parallel. Stress relaxation times of the product were determined using Matlab software. The results showed that both type of product and contact surface have significant effect on the friction coefficient at probability level of 5%.The models fitted to the compression data had coefficients of determination (R 2 ) greater than 0.99. Although initial bulk density had significant effect on stress for a given strain, the type of product did not have any significant effect. The modulus of elasticity of newly corn silage was found to be higher than the ensiled silage. Energy consumption and specific energy required for compressing the product increased intensivelywith increase in strain.Type of product had significant effect on energy consumption but not on specific energy. In designing thecorn silage bagger, the following criteria were considered; low costs,simplicity and ease of operation by the user. Two prototypes were developed for the machine. The each prototype consists of three main parts;compressing
ذخیره و نگهداری ذرت علوفه ای در کیسه های پلاستیکی روشی جدید می باشد که دارای مزیت هایی نسبت به روش سیلو کردن معمولی می باشد. از جمله مزیت های این روش می توان به استفاده، ذخیره سازی و حمل و نقل آسان کیسه ها، مغذی تر بودن محتویات آنها و تلفات کم تر محصول اشاره کرد. سیلو کردن محصول در کیسه های پلاستیکی به صورت دستی کاری دشوار و وقت گیر می باشد. لذا ساخت دستگاهی که بتواند این کار را به صورت خودکار انجام دهد، سودمند می باشد. برای طراحی چنین دستگاهی نیاز به دانستن برخی از خصوصیات محصول مانند ضرایب اصطکاکداخلی و خارجی،نیروی لازم جهت تراکم سازی، نسبت پواسون، تغییرات تنش در برابر کرنش و زمان و همچنین زمان آسایش تنش محصول مورد نظرمی باشد. به این منظور دو نوع ذرت علوفه ای، یکی ذرت علوفه ای تازه برداشت شده و دیگری ذرت علوفه ای سیلوشده تهیه و مورد آزمایش قرار گرفت.ضریب اصطکاک استاتیکی نمونه ها با استفاده از روش سطح شیب دار بر روی دو نوع سطح تماس یکی از جنس آهن گالوانیزه و دیگری فولاد تعیین گردید. به منظور انجام آزمون فشرده سازی بر روی محصول، از دستگاه جامع کشش-فشار استفاده شد. مقدار جرم حجمی نهایی پس از فشرده سازی با توجه به نتایج بدست آمده از پژوهش های قبلی برای سیلوهای ذرت، 600 و 800 کیلوگرم بر متر مکعب در نظر گرفته شد.اثر نوع محصول و جنس سطح تماس و سطح فشرده سازی بر روی ضریب اصطکاک استاتیکی، فشار وارد شده، مدول الاستیسیته و انرژی مصرف شده با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی بررسی شد. به منظور بیان رفتار محصول در برابر نیروی وارده، یک مدل سه عنصری بر داده های حاصل از فشردگی برازش گردید. زمان های آسایش تنش محصولبا استفاده از نرم افزار متلب تعیین گردید.آزمایشات نشان داد که هر دو عامل نوع محصول و نوع سطح تماس بر روی ضریب اصطکاک در سطح احتمال 5% اثر معنی دار دارند. همچنین با افزایش کرنش ایجاد شده در هر دو نوع محصول، تنش بوجود آمده افزایش یافت.ضریب همبستگی مدل برازش شده برای همه ی حالت ها بالاتر از 99/0 بود.جرم حجمی اثر معنی داری بر روی میزان تنش محوری حاصله در سطح 1% داشته، ولی نوع محصول اثر معنی داری در سطح 5% نداشت.مدول الاستیسیته ی ذرت تازه برداشت شده بیشتر از ذرت سیلوشده بود. با افزایش کرنش، مقدار انرژی لازم برای فشرده سازی و همچنین مقدار انرژی مخصوص در هر دو نوع محصول به شدت افزایش یافت. عامل نوع محصول بر روی مقدار انرژی فشرده سازی اثر معنی دار داشت، ولی اثر آن بر انرژی ویژه معنی دار نبود.طراحی دستگاه و قسمت های مختلف آن در درجه ی اول بر اساس نیازمندی های دستگاه به منظور کارکرد مناسب آن انجام پذیرفت.علاوه بر آن، یک سری معیارهای دیگر نیز در طراحی دستگاه مد نظر قرار گرفتند که مهم ترین آنها عبارت بودند از: 1- هزینه های طرح و اقتصادی بودن آن، 2- سادگی طرح و 3- امکان کارکرد آسان با آن توسط کاربر.پس از تعیین خواص مکانیکی محصول، با استفاده از نتایج بدست آمده، دو طراحی برای دستگاه انجام پذیرفت.

ارتقاء امنیت وب با وف بومی