Skip to main content
SUPERVISOR
Morteza Shamanian esfahani,Mohammad Hassan Abbasi,Masoud Panepour
مرتضی شمعانیان اصفهانی (استاد راهنما) محمدحسن عباسی (استاد راهنما) مسعود پنجه پور (استاد مشاور)
 
STUDENT
Ali Heidary moghadam
علی حیدری مقدم

FACULTY - DEPARTMENT

دانشکده مهندسی مواد
DEGREE
Master of Science (MSc)
YEAR
1384

TITLE

Effect of Coke Particle Size on Sinter Quality
In this study, the effect of coke particles size on sinter quality has been investigated. Different ranges of coke particles size (0-3.35, 0-2.88, 0.212-3.35, 0.212-2.88, 0.355-3.35, 0.5-3.35, 0.71-3.35mm) were chosen. Then sinter production was performed using these samples and these quality compared with the reference sample obtained from Esfahan Steel Company. Other parameters including iron ore, lime, sintering mixture particle size and suction conditions were kept constant. Thermal profiles were achieved by measuring the temperature in different regions of sintering bed. From these profiles, the maximum temperature, the amount of molten phase, the flame front speed, the solidification rate of molten phase as well as the sinter cooling rate were determined. Porosity, phase determination and morphology tests were carried out on the samples. The results illustrated that the coke size range of 0.2-3.3mm is optimum as far as the coke combustion rate, maximum temperature and the flame front speed are concerned. These lead to the rate of sinter production increase. Improved reducibility and higher mechanical strength were also obtained due to the presence of higher amounts of Calciumferrite phase with a nodular morphology. So, it can be concluded that coke particles size range 0.2-3.3mm improves the sinter quality considerably.
در این تحقیق اثر دانه بندی کک بر کیفیت سینتر در فرآیند تولید سینتر در مقیاس آزمایشگاهی مورد بررسی قرارگرفته است. بدین منظور دامنه های مختلفی از اندازه ذرات کک در محدوده های 35/3-0 ، 88/2-0 ، 35/3-212/0 ، 88/2-212/0 ، 35/3-355/0 ، 35/3-5/0 ، 35/3-71/0 میلیمتر و نمونه شاهد انتخاب و با ثابت نگه داشتن سایر پارامترها از جمله دانه بندی سنگ آهن، آهک، فرایند مخلوط سازی، شرایط مکش و غیره، عملیات پخت و تولید سینتر انجام شد. در طی فرایند پخت سینتر، با اندازه گیری دما در نقاط مختلف بستر سینتر، پروفیل دمایی آن تعیین گردید. با تجزیه و تحلیل پروفیل های بدست آمده، اثر دانه بندی کک بر سرعت احتراق کک، حداکثر دما، میزان فاز مذاب تولیدی، سرعت حرکت جبهه احتراق، سرعت انجماد فاز مذاب و سرعت سرد شدن سینتر، تعیین شد. همچنین سینتر تولیدی از نظر درصد تخلخل، نوع فازهای تشکیل شده و مورفولوژی ساختار مورد بررسی قرار گرفت. یافته های پژوهشی نشان داد که دانه بندی 35/3-212/0 میلیمتر دانه بندی بهینه ایست که در آن سرعت احتراق کک افزایش یافته و متعاقباً با افزایش دمای حداکثر، سرعت حرکت جبهه احتراق نیز افزایش یافته است، و نتیجتاً سرعت تولید سینتر افزایش خواهد یافت. از سوی دیگر در این نمونه، تجمع فازهای فریت کلسیم با مورفولوژی سوزنی شکل افزایش یافته و این امر باعث افزایش مقاومت مکانیکی و نیز بهبود احیاپذیری سینتر تولیدی شده است. با بررسی و تجزیه و تحلیل یافته های این تحقیق، دانه بندی مناسب در محدوده 3/3-2/0 میلیمتر برای دست یابی به سینتری با کیفیت مطلوب، تعیین شد.

ارتقاء امنیت وب با وف بومی