Skip to main content
SUPERVISOR
Ali akbar Dadkhah,Mohammad Amiri
علی اکبر دادخواه (استاد مشاور) محمد امیری (استاد راهنما)
 
STUDENT
Amir Zad
امیر زاد

FACULTY - DEPARTMENT

دانشکده مهندسی شیمی
DEGREE
Master of Science (MSc)
YEAR
1384

TITLE

Evaluating the effect of important parameters on purification of glucoamylase by Colloidal Gas Aphrons
In this project, colloidal gas aphrons is used for purification of glucoamylase from solid state fermentation media. Three different experimental methods were used as the effective methods for recovery of glucoamylase. Also, the cationic and anionic surfactant were tested for a pH range. The volume of aphrom to enzyme solution, pH and concentration of flocculation agent were investigated. Good results were obtained for combination method that activity recovery and purification factor were about 100% and 2, respectively.
در این تحقیق تکنیک جداسازی به وسیله افرون های گازی کلوئیدی برای خالص سازی آنزیم گلوکوآمیلاز از محیط کشت جامد استفاده شد. سه روش اختلاطی و یکپارچه و روش استخراج و جداسازی همزمان به عنوان روش های تاثیرگذار در خالص سازی آنزیم گلوکوآمیلاز معرفی شدند. همچنین تاثیر مواد فعال سطحی آنیونی AOT و SDS و کاتیونی TTAB بر روی جداسازی گلوکوآمیلاز توسط افرون ها مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای موثری مانند نسبت حجمی افرون به محلول آنزیمی در روش اختلاط، pH و افزودن ماده منعقدکننده سولفات آلومینیوم در این تحقیق بررسی شدند. برای بررسی دقیق تر، برش های مختلف در حین پدیده تخلیه افرون برداشت شد و مشخص شد که در روش اختلاطی به علت استفاده از افرون تولید شده از آب، فعالیت گلوکوآمیلاز در اثر رقیق شدن کاهش می یابد. نتایج حاصل از روش یکپارچه گویای اندکی تغلیظ آنزیم بود. اما فعالیت در روش ادغام مرحله استخراج و جداسازی و در غلظت های پایین سولفات آلومینیوم حدود 100% و فاکتور خلوص حدود 2 برابر نسبت به محلول اولیه افزایش می یابد.

ارتقاء امنیت وب با وف بومی