اثرات سطوح مختلف ویتامین های C، Eو چربی جیره در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد، پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی SUPERVISOR Gholam-Reza Ghorbani,Abdolhossein Samie,Shahram Dokhani,Javad Pourreza غلامرضا قربانی خراجی (استاد راهنما) عبدالحسین سمیع (استاد راهنما) شهرام دخانی (استاد مشاور) جواد پوررضا (استاد مشاور) STUDENT عباسعلی قیصری خوراسگانی FACULTY - DEPARTMENT دانشکده کشاورزی DEGREE Doctor of Philosophy (PhD) YEAR 1377 TITLE اثرات سطوح مختلف ویتامین های C، Eو چربی جیره در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد، پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی