مقایسه برخی از ویژگی های عملکردی و درمانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز پروتئین ارزن توسط پروتئاز موجود در گندم سن زده و عصاره خام میوه کیوی SUPERVISOR Mohammadyar Hoseini,Mehdi Kadivar محمدیار حسینی (استاد راهنما) مهدی کدیور (استاد راهنما) STUDENT Mahsa Yari مهسا یاری FACULTY - DEPARTMENT دانشکده کشاورزی DEGREE Master of Science (MSc) YEAR 1398 TITLE مقایسه برخی از ویژگی های عملکردی و درمانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز پروتئین ارزن توسط پروتئاز موجود در گندم سن زده و عصاره خام میوه کیوی Comparison of some functional and therapeutic properties of peptides Isolated from millet protein hydrolyzed by crude protease of bug-damaged wheat and kiwi actinidine